Attitude,  FESTMÉNY ÉLMÉNY

"Fessük színesre a világot!"

Így kezdődött:


Sok évvel ezelőtt elvégeztem https://csattosilona.hu/ Jobb agyféltekés rajz tanfolyamát és gyakorolni kezdtem.

Ekkor még pénzügyi területen dolgoztam és csak szabadidőmben, otthon próbálkoztam a rajzolással. Egy kedves kollégám megemlítette, hogy festőállványán szeretne túladni. Megegyeztünk, egyik rajzom ellenértékeként megkaptam. Nem gondoltam, hogy milyen hasznos eszközre tettem szert és évekkel később milyen nagy szerepe lesz munkámban.

Néhány év szünet következett, ami a rajzot illeti. Felváltotta egy újabb szerelem, ami hosszú évekig az új hobbim lett:

A hastánc

Véletlenül, lányomnak tánc tanfolyamot keresve bukkantam egy hirdetésre, ahol egy bájos, fiatal hölgyhttps://www.facebook.com/www.tahmina.hu/ 

invitált kezdő hastánc tanfolyamára. Az első óra után, alatt, magával ragadott a látvány, a zene, csillógó ruha, a hastánc hangulata, érzékisége. Megismerkedtem az önkifejezés egyik csodálatos módjával. 

Szerettem volna többet látni, tanulni, így több oktató óráján vettem részt, gyűjtve új hatásokat, információkat, mozdulatokat.

Sokat köszönhetek tanáraimnak. A hastánc teljesen átformálta gondolatimat, érzéseimet, megjelenésemet, az emberekhez, az  élethez való hozzáállásomat, cselekedeteimet.

Köszönet:  https://www.facebook.com/annavitalisbellydance/  http://sereszoltan.com/https://www.facebook.com/raneehastancshow/Egy újabb "véletlen", amikor felkérést kaptam egy kezdő csoport vezetésére.

Csodálatos időszak volt. Nemcsak lelkemnek, de a csoport tagjainak is.

Továbbadni azt a csodát és mind azt, amit a tánc hozott életembe, boldogság és kihívás egyben. 

Jó érzés látni és érezni mások örömét, bátorságát, ahogy megnyílnak és megmutatják szépségüket a nagyvilágnak.


Találkozás a vászonnal

Egy nap anyukám a kezembe nyomott egy gyűrött, újságból kivágott, kb.10x5 cm-es képet. Szeretné, ha lefesteném a két Monet reprodukciója közé. Íme az végeredmény. 

Ekkor már tudtam, hogy jó helyen van a festőállvány. Nagy hatással volt rám a festés,  élveztem minden pillanatát.  Élményfestés

2017-ben találkoztam az élményfestéssel, azonnal rabul ejtett. Születésnapi tortámon a gyertyákat fújva, egy játékos ötletem támadt, majd meg is fogalmaztam vágyamat. Én is szeretnék instruktor lenni.

Sikerült. Ezúton is köszönetet mondok a Sorsnak, mindazon eseményeknek, amik erre az útra tereltek és mindenkinek aki segített célom elérésében. 

Szeretem a munkám, ami a hobbim is egyben. Valóban élmény minden alkalom, amikor segítséget nyújtok a kurzusaimon résztvevőknek, együtt alkotunk, és örülünk az elkészült festményeknek.